Full Moon Eclipse Meditation 5 juni 2020

Lieve mensen, we mogen weer! En wat een bijzonder moment. De eerste in een serie van drie eclipsen, die in samenhang een enorme shift zullen bewerkstelligen, ondersteund door liefst vier planeten in retrograde (Saturnus, Venus, Jupiter, Pluto en binnenkort ook Mercurius). Op 20/21 juni volgt de zonsverduistering, waar ik nog veel over zal vertellen tzt, en dan op 4/5 juli de maansverduistering om alle nieuwe energieen te internaliseren.

Tijdens deze geleide Full Moon Meditation zullen wij pas op de plaats maken. Naar binnen gaan. Wij zulen ons richten op de diversiteit in de eenheid, het samenwerken van ieders unieke aspecten om bewust de verbinding met dat wat buiten onze individuele sferen valt, te ervaren. Zoals de zon en de maan op het moment van de volle maan tegenover elkaar staan, zoals de zon tijdens deze volle maan in de dualiteit van Tweelingen staat, zo zullen wij ervaren dat dualiteiten twee kanten van dezelfde eenheid belichten.

De meditatie vindt plaats in de Haagse duinen. We verzamelen op 5 juni om 20.00 uur bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag. De kosten bedragen €10,=

Desgewenst is er na afloop gelegenheid voor een frisse duik in de Noordzee.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *