Als je een zzp-er bent of een kleine onderneming hebt, dan is dit boek voor jou geschreven. Marketing Zonder Personeel, is geïnspireerd door gesprekken met honderden zelfstandige ondernemers in alle mogelijke bedrijfstakken. Onder de ondernemers zijn zeer succesvolle zakenmannen en –vrouwen, gepassioneerde creatievelingen, ervaren coaches, gedreven innovators, vaklieden, hoogopgeleide specialisten, handelaars, horeca-uitbaters, sportievelingen en spirituelen.

Het vertrekpunt van dit boek is wie jíj bent. Niet jouw onderneming,  jouw merk, jouw product, of jouw website. Als je dit boek hebt gelezen weet je welke marketingtools bij jou passen. En hoe je deze inzet om jezelf met succes in de markt te zetten. Op een slimme manier.

Het boek geeft concreet antwoord op vragen zoals:”Hoe kan ik mijn talent het best tot uiting laten komen?”, “Hoe kan ik mijn passie overbrengen?”  “Hoe bereik ik mijn doelgroep met Social Media?” Het boek introduceert hiervoor 48 praktische marketingtools.

Chris heeft een boek neergezet dat een must-read is voor iedere zelfstandige professional en/of  ondernemende werknemer. Kernachtig en toegankelijk geschreven. Een complete handleiding bijna, hoe je het beste als zelfstandige professional uit jezelf haalt! Context, duiding en praktische tools in een vloeiende opbouw.

Ronald van den Hoff, co-owner Seats2meet.com

Vaak bekruipt me een zeurend gevoel bij het lezen van een marketingboek: ‘Tja, als ik de wereld toch eens op die manier naar mijn hand kon zetten dan was ik ook rijk en succesvol…en zelfs als dat lukt…ben ik dan ook gelukkig?’ Anders is dat bij dit boek! Hier is Marketing niet het vertrekpunt op basis waarvan je je producten en diensten beter kan verkopen. Hierin sta jij als mens centraal en vormen jouw drijfveren, motivaties en omstandigheden het vertrekpunt op basis waarvan je praktische marketingtips en oefeningen krijgt die je helpen om jouw ideale werkLEVEN vorm te geven. Ik vind het een verademing.

Roos Wouters, bestuurslid van de Stichting Werkende Ouders, awardwinning publiciste

Shopping Basket