LINKEDIN BOOSTER

Linkedin Booster biedt iedereen die Linkedin succesvol gaat gebruiken de juiste ondersteuning. Op maat!

Ben jij een zelfstandig ondernemer op zoek naar de juiste klanten?

Ben jij een professional die zich aan het oriënteren is op een nieuwe uitdaging?

Ben een recruiter op zoek naar de meest geschikte professionals?

Ben je een CEO en wil je jouw bedrijf een consistente uitstraling geven?

Ben je een beginnend ondernemer en wil je snel een netwerk opbouwen van klanten, prospects en ambassadeurs?

 

Linkedin Booster ondersteunt je met een uitgelezen set aan trainingen en services en een actieve on line community. Gebaseerd op de jarenlange expertise en ervaring van een enthousiaste groep professionals.

Initiatiefnemer Chris den Daas:”Ik ben zelf sinds 2004 een gebruiker van Linkedin. Als strategisch marketing adviseur gebruik ik Linkedin eerst hoofdzakelijk om mijn zakelijke contacten te onderhouden. Wanneer ik in 2016 research uitvoer voor mijn bestseller “Marketing zonder personeel” laat ik mij informeren door de beste Linkedin experts. Sindsdien richt ik mij op Social Selling.  Als adviseur en voor mijn eigen business. Toch mis ik iets. De meeste trainingen beperken zich tot het presenteren van jezelf, van je personal brand. Maar het ontbreekt aan concrete ondersteuning over hoe je hands on je netwerk opbouwt en interactie stimuleert met jouw contacten. Die pro-actieve insteek, die essentieel is voor jouw uiteindelijke succes op Linkedin, vult Linkedin Booster op”.

Met Linkedin Booster bieden wij jou een manier om op een gestructureerde wijze zichtbaar te zijn op Linkedin. Vanaf €4,= per maand. Dat doe jij niet alleen, maar dat doe je samen met de Linkedin Booster community. Met onze kennis van het steeds aan verandering onderhevige Linkedin algoritme adviseren wij jou op welk moment je het beste jouw content kunt plaatsen. Desgewenst creëren wij jouw content. Wij bieden jou de volgende manieren van ondersteuning.

De bedragen zijn maandelijkse bedragen en exclusief btw. Betaling vindt vooraf plaats en je gaat een overeenkomst aan voor een jaar (12 maanden).

Tijdens de Covid19 maatregelen geldt de volgende regeling. Deze regeling geldt uitsluitend voor LI Booster Gold.  Als je drie nieuwe leden aanbrengt wordt jouw volledige abonnementsgeld gerestitueerd (gratis ipv €8,=). Deze restitutie gaat in na ontvangst van de betaling van het nieuwe lid. De Linkedin Booster is een abonnement dat je voor een jaar afsluit. De bedragen zijn de maandelijkse prijzen.

Linkedin Kickstarter

Ben je net nieuw op Linkedin? Of heb je jarenlang een “slapend” account gehad en wil je actief met Linkedin aan de slag? Met de Linkedin Kickstarter krijg je een compleet pakket met alle toeters en bellen om jezelf professioneel te presenteren.

  • Linkedin strategie; waarom gebruik je linkedin? Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Wat is jouw producten/diensten portfolio? Welke rol speelt Social Selling in jouw marketing mix? Hoeveel tijd kun je maandelijks besteden aan Linkedin? Hoeveel budget heb je beschikbaar?
  • Een professioneel Profiel; selecteren Profielfoto; selecteren achtergrondfoto; opstellen catchy kopregel; heldere functiebeschrijving; aansprekende samenvatting; representatieve werkervaringen; overige technische aspecten.
  • Een professionele bedrijfspagina;
  • Persoonlijke instellingen; adres- en mailgegevens; taal; privacy; koppelen aan andere tools (zoals twitter); beheren newsfeed;
  • Uitnodigen contacten; gericht zoeken contacten; opstellen persoonlijke boodschap;
  • Contentcreatie; opstellen bericht; tips om engagement te creëren; gebruik tekst, beeld, video, links
  • Gebruik overige functionaliteiten; groepen; vacatures;

De LI-Kickstarter bestaat uit een in-take van 1 uur, een rapportage met de plannen en aanbevelingen en een review van 30 minuten. Voor de speciale aanbiedingsprijs van €125,= (ex btw).

Linkedin Community Builder

Je kunt een heel professioneel profiel hebben en de beste content plaatsen, maar als je geen netwerk hebt van relevante contacten zul jij weinig mensen bereiken. Onderzoek heeft uitgewezen dat een netwerk van 1000-1500 relevante contacten het meeste rendement oplevert. Maar hoe bouw je een goed netwerk op met contacten die geinteresseerd zijn in jouw diensten en/of jouw diensten aanprijzen bij hun relaties?

Wij helpen jou hierbij. En tegen hele aantrekkelijke condities. No cure no pay!! Wij spreken een bepaalde periode af, minimaal 3 maanden, en in deze periode ondersteunen wij jou bij de groei van jouw community. Voor €0,50 per contact. Neem contact op en wij zullen onze werkwijze en de condities met jou doorspreken.