In het ZP-Ondernemers Consult nemen we in één sessie jouw onderneming en jouw privésituatie onder de loep. We komen met een aantal concrete aanbevelingen om jouw passies, talenten, mogelijkheden tot omzetgeneratie, kostenbesparing en privéomstandigheden op een integrale wijze te combineren. Een sessie duurt 1 uur tot maximaal 4 uur en kost een vast bedrag, € 98,= (excl btw) *

*Dit product kent een unieke niet goed geld terug garantie. Indien je op een of andere reden niet tevreden bent over het resultaat van het ZP- Ondernemers Consult kun je dit meteen kenbaar maken en krijg je zonder enig probleem het betaalde bedrag terug.

ZP- Coaching

Je kunt ZP-Marketing inhuren voor het begeleiden bij het realiseren van jouw marketing-, bedrijfs- en/of privédoelstellingen. Denk hierbij aan coachingsgesprekken, het gezamenlijk opstellen van bedrijfs- of marketingplannen of ad-interim marketingmanagement. Het tarief voor deze ondersteuning bedraagt €80,= per uur (excl btw).

*Coaching kan plaats vinden bij jou op kantoor, bij mij, in de buitenlucht of on line (skype, facetime, messenger).

Workshop ZP-Persoonlijke Mix

In deze workshop van een halve dag maak je kennis met de zes elementen van jouw Persoonlijke Mix (Karakter, Talent, Passie, Netwerk, Leefsituatie en Vermogen om omzet te genereren). Je leert hoe je ze in samenhang kunt inzetten bij het definiëren van (nieuwe) producten of diensten, het bepalen van (nieuwe) doelgroepen en/of het bepalen van (nieuwe) werkmethodieken.  De workshop kost € 39,50 pp (excl btw)

Workshop ZP-Persoonlijke Marketing Matrix

Deze workshop is een vervolg op de Workshop Persoonlijke Mix. In deze workshop maak je kennis met de zeven elementen van de ZP-Marketing Gereedschapskist (Website, Social Media, SEO, Blog, Pitch, Netwerken, Free Publicity, Personal Branding) en vul je jouw persoonlijke Marketing Matrix in. Deze “advanced workshop” duurt 1 ½ dag en kost €118,= pp (excl. btw).

Workshop ZP-Time Management

In deze workshop van een halve dag leer je spelenderwijs inzicht te krijgen in jouw tijdsbesteding en krijg je een schematische methodiek om je werkzaamheden bij te houden. De workshop kost € 49,= pp (excl btw)

Cursus ZP-Time Management

Wacht je ook altijd tot de laatste dag van de maand om je btw-aangifte de deur uit te doen?

Als zp-er heb je nogal wat ballen in de lucht te houden. Geld verdienen, administreren, marketen, netwerken, inhoudelijk bijblijven in je vakgebied en – zeker als je vanuit huis werkt – komt daar ook nog een stuk privé bij. 

Hoe houdt je overzicht van je werkzaamheden? Hoe zorg je ervoor dat je niet geleefd wordt? Hoe voorkom je dat je privéleven er bij in schiet?  

In de tweedaagse cursus ZP- Time Management leer je inzicht te krijgen in jouw tijdsbesteding en krijg je concrete tools aangereikt om jouw werkzaamheden en privé activiteiten aan de hand van een eenvoudige methode stelselmatig in te plannen. Zo houd je overzicht en dit geeft ruimte en rust. De cursus kost 148,= pp (excl btw)

ZP- Money Game

Heb je moeite om het juiste tarief voor je diensten vast te stellen?  Stel je het betalen van rekeningen vaak uit? Loop je opdrachten mis omdat je inflexibel bent bij het geven van kortingen?

In het ZP- Money Game leer je op speelse wijze omgaan met het fenomeen geld. Zit er voor jou een lading aan geld. Durf je om (voldoende) geld te vragen? Of geef je het te gemakkelijk weg? Of juist niet?

Na afloop van de workshop heb je een goed idee wat geld werkelijk voor je betekent en kun er ontspannen mee omgaan.

De Money Game kost € 49,= pp (excl btw)

ZP- Marketing Pressurecooker, succes gegarandeerd (4-6 deelnemers, VOL=VOL)*

Geen vage theorie, geen marketingfoefjes, geen loze beloftes, maar CONCREET resultaat!!

In een intensieve sessie van één dag bereikt u de volgende concrete resultaten:

 • Heldere positionering van jouw product/dienst.
 • Zorgvuldige selectie van doelgroepen voor jouw product/dienst
 • Concrete propositie en benaderingsstrategie per doelgroep
 • Gerichte acties en middelen om jouw doelgroepen te benaderen

Je bereikt deze resultaten door middel van een beproefde methodiek in vier intensieve brainstormsessies onder begeleiding van een ervaren marketeer/ondernemer. Hierdoor bereik je op zeer efficiënte wijze jouw doelstellingen. Maar niet alleen dit! Je wordt gestimuleerd om samen met jouw mede-deelnemers creatief te kijken naar jouw product/dienst. Dit kan leiden tot verrassende nieuwe inzichten en onvermoede doelgroepen. De Pressurecooker kost 99,50 pp (excl btw)

*Dit product kent een unieke niet goed geld terug garantie. Indien je op een of andere reden niet tevreden bent over het resultaat van het ZP- Marketing Pressure cooker kun je dit meteen kenbaar maken en krijg je zonder enig probleem het betaalde bedrag terug.

social media

BOOST your community

Haal jij uit jouw inspanningen op de Social Media het gewenste resultaat? Voel jij je als een vis in het water op de SM? Werk je planmatig en plaats je op vaste momenten berichten? Heb je een groeiende groep volgers? Kijken er (op Linkedin) dagelijks onbekenden op jouw profiel?

Als je een of meer van deze vragen met “neen” hebt beantwoord is BOOST you community beslist iets voor jou!

Bouw in één maand jouw community op Social Media. Met een professioneel profiel of  pagina die helemaal past bij jouw personal brand. Volgens de modellen uit de bestseller voor zzp’ers “Marketing zonder personeel”. 

Voor maar €249,= (ex btw) krijg je binnen één  maand het volgende:

 • Een professionele profielfoto
 • Een passende profielbeschrijving
 • Deelname in bestaande on line communities die voor jouw business relevant zijn
 • Een contentstrategie + agenda
 • Een blog of vlogscript
 • gegarandeerd 100+ nieuwe contacten

De werkwijze is eenvoudig

 • Je plant een afspraak met  fotografe Christianne Keijzer voor een profielfoto
 • Aansluitend heb je een afspraak met Chris waarin de intake plaats heeft en de planning voor de komende maand wordt opgesteld.
 • In de maand heb je 2x telefonisch of on line contact met Chris over de voortgang
 • Jij schrijft een blog of vlogscript, Chris kijkt het na, redigeert en geeft tips
 • Chris verzorgt de aanmelding in de on line communities, stelt de contentstrategie en -agenda op en zorgt voor de extra contacten.
zzp

Masterclass: Hoe bepaal ik mijn beste prijs?*

Worstel je wel eens met de vraag welke tarieven jij moet vragen? Sta je wel eens in een onderhandelingsgesprek met een mond vol tanden? Heb je een haat/liefde verhouding met geld? Dan is deze Masterclass gemaakt voor jou.

Na deze Masterclass weet je precies welke prijs voor jou de beste is. En welke acties je moet uitvoeren om deze prijs te vragen. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Kostprijsbepaling, een volledig overzicht van al jouw directe en indirecte kosten, vast en variabel, zakelijk en prive
 • Selectie van de juiste doelgroep
 • Inzicht in de prijzen van je concurrentie
 • Verdienmodellen, creeren van meerdere inkomstenstromen
 • Prijs- en kortingsstrategieen, 
 • Onderhandelen, DO’s en DONT’s 
 • Jouw relatie met geld, valkuilen en quick wins

De beste prijs voor deze Masterclass is 49,= pp (excl btw)

*Dit product kent een unieke niet goed geld terug garantie. Indien je op een of andere reden niet tevreden bent over het resultaat van de Masterclass kun je dit meteen kenbaar maken en krijg je zonder enig probleem het betaalde bedrag terug.

Laatste Blogs & Vlogs

Shopping Basket