Graag nodigen wij jullie uit voor dit gezamenlijke initiatief van het Haags Ondernemershuis en Chris den Daas. In deze Gratis Masterclass  leer je de stappen om actief met Linkedin aan de slag te gaan. Om concrete resultaten te behalen! Een krachtig profiel en een personal brand alleen zijn niet voldoende om ook daadwerkelijk resultáát met Linkedin (en andere Social Media) te behalen. We gaan de stappen zetten die je helpen om van jouw inspanningen op Linkedin een succes te maken. Die stappen zijn gebaseerd op de volgende pijlers:

  • Uitbreiden  netwerk
  • Delen waardevolle inzichten
  • Uitnodigen tot interactie
  • Verkrijgen van een Top of Mind status

Het doel: het creëren van een actieve community van klanten, prospects en ambassadeurs, die jou en jouw producten promoten.

De Masterclass is zeer praktisch met veel voorbeelden. We behandelen de mogelijkheden die Linkedin biedt om het bereik van je berichten te vergroten. Denk hierbij aan het gebruik van  #tags, links, het plaatsen van comments en likes, gebruik van tekst  afbeeldingen of video, het tijdstip van plaatsen, frequentie van plaatsen, groepen en het gebruik van Premium en Sales Navigator.

De Masterclass vindt plaats op donderdag 12 december van 13.00 tot 15.00 uur in het Haags Ondernemershuis, Prinsegracht 46, 2512 GA Den Haag.