Masterclass Soul Marketing met Zielskwaliteiten

Krijg jij voldoende klanten die bij jou passen? Is  jouw onderneming een weerspiegeling  van jezelf? Rollen de woorden als vanzelf uit je mond als je over jouw business praat? In de Masterclass Soul Marketing met Zielskwaliteiten gaan we jou leren hoe je dit kunt realiseren. 

Chris den Daas (1961) is 30 jaar ondernemer, marketingexpert, meditatiecoach en is auteur van de succesvolle bestseller Marketing Zonder Personeel.  Hij geeft je een introductie in de Persoonlijke Mix, de elementen die jou als mens en ondernemer typeren: Karakter, Talent, Passie, Netwerk, Levenssituatie en Vermogen om Omzet te genereren. Je leert hoe je ze in samenhang kunt hanteren. “Ik wil je graag leren hoe je jezelf in de volledige breedte kunt zien en hoe je expressie kunt geven aan wie jij werkelijk bent. Met behulp van alle moderne hulpmiddelen die je daartoe ter beschikking staan.”

Lisette van Offeren (1963) is coach en yogadocent en pionier op het gebied van zielskwaliteiten (https://www.zielskwaliteiten.nl/ ). Zij gaat met jou verder diepzielduiken naar het hart en de ziel van jouw onderneming. What’s your story? Wat is jouw diepste verlangen… Wat is jouw werkelijke drijfveer en hoe kun je jouw unieke zielskwaliteiten inzetten zodat jij nòg meer expressie kunt geven aan een succesvolle business!

Lisette en Chris hebben hun handen ineengeslagen om deze unieke Masterclass te realiseren. Kom het zelf ervaren op 28 juni, 13:00 – 16:00 uur op een geweldige locatie in de Haagse duinen, https://golfockenburgh.nl/

Na afloop is er een netwerkborrel om elkaar (nog) beter te leren kennen.