12 November, Full Moon Meditation, integrating Mercury Transit

Op 11 november vindt van 13:35 – 19:04 uur de zogenaamde Mercury Transit plaats. Mercurius kruipt dan voor de zon, net zoals bij een zonsverduistering de maan voor de zon kruipt. Alleen is Mercurius natuurlijk veel kleiner. Energetisch heeft het wel een significantie. De analytische kant, de redenatie en de intelligentie worden letterlijk in het zonnetje gezet. Met de juiste intentie kunnen deze aspecten leiden tot wijsheid.

Tijdens de geleide Full Moon Meditatie, een dag later, zullen wij ons richten op het zetten van deze intentie. We zullen de verbinding van het spirituele met de zon in Schorpioen met het aardse met de maan in Stier ervaren.

We verzamelen om 19.00 uur bij de duinopgang De Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.

Doe met ons mee om dit bijzondere kosmologische moment op zielsniveau te integreren. De kosten voor deze kosmische ervaring bedragen €10,=

Meld je aan op https://www.zp-marketing.nl/contact/ of kom spontaan langs.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *