Fall Equinox Meditation

Doe je met ons mee?

De herfstequinox is een van de krachtigste energetische momenten van het jaar. Meditaties op dit moment zijn extra diep en krachtig. Op de equinox staat de zon recht boven de evenaar en het is een moment van evenwicht en balans. Dit moment wordt van oudsher geëerd door de inheemse culturen en vele bouwwerken zoals piramides en tempels zijn gebouwd om de zonnestand van dit moment te markeren.

Chris geeft al jarenlang op dit moment bijzondere meditaties. Enkele jaren geleden heeft hij met de onlangs overleden Maya Elder Hunbatz Men een equinox-ceremonie gedaan in Mexico.
Bij de piramide van Chichen Itza (zie afbeelding) daalt ieder jaar de gevederde slang, Kukulcan, neer langs de flanken van de piramide.

Een adembenemend schouwspel dat de Maya’s meer dan duizend jaar geleden met een mathematische precizie hebben geconstrueerd om dit moment te markeren. Een bijzonder moment dat iedere keer duizenden mensen trekt.

Tijdens de meditatie dit jaar wordt de Koyopa-energie, die vergelijkbaar is met de Kundalini-energie, geactiveerd.
Ook dit jaar vind de meditatie weer plaats in de Haagse duinen, tegen zonsondergang. We verzamelen op 23 september om 19.00 uur bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.

We zullen de zonsondergang om 19:39 uur gadeslaan. Desgewenst is er gelegenheid voor en frisse duik in de Noordzee.

De kosten bedragen €10,=

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *