13 september, Full Moon Meditation, connecting with the Indigenous

Op 13 september 2007 is de Verklaring van de Rechten voor Inheemse Volken ondertekend door de Verenigde Naties. Sindsdien is het een dag waarop de wereld stilstaat bij deze rechten, maar vooral een dag om te verbinden. Om te verbinden met de volkeren die het dichtst staan bij de oorsprong van onze beschaving. Die niet vergeten zijn hoe de mens in harmonie met zichzelf, zijn omgeving en moeder aarde kan bestaan.

In deze Full Moon Meditation, connecting with the Indigenous zullen we ons in stilte verbinden met deze hoeders van onze beschaving. De volle maan staat daarbij in het teken Vissen, het laatste teken van de dierenriem. Het draagt de energie van afsluiten. Laten we de afgelopen periode afsluiten en een nieuwe intentie zetten voor een inclusieve wereld waarin voor een ieder een veilige plek is.
 
De meditatie vindt plaats in de Haagse duinen van 20.00 – 22.00 uur. We verzamelen op 13 september om 20.00 uur bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.
De kosten bedragen €10,=
 
Desgewenst is er na afloop gelegenheid voor een frisse duik in de Noordzee.
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *