Full Easter Moon Meditation 2019

 

Lieve mensen, mediteer je met ons mee op Goede Vrijdag met 22 graden in de Haagse duinen? Ik verwacht een magische avond in de duinen met een bijzondere energie, vergelijkbaar tijdens de Maansverduistering op 27 juli 2018 toen we met 120+ man een vortex hebben gecreeërd die nog steeds voelbaar is.

Dit is de eerste in een reeks van drie zeer krachtige volle manen dit jaar. De Easter Full Moon staat in het teken van ascentie en transformatie. Zoals je misschien weet is het woord Easter afgeleid van de Germaanse godin van de vruchtbaarheid (lente en dauw) Eástra of Ostara, gesymboliseerd door het ei en de haas. Het ochtendgloren transformeert de nacht in de dag en biedt ruimte aan het ontwaakte leven.

Het paasfeest staat natuurlijk ook in het teken van de kruisiging van Christus. Ook die kruisiging staat symbool voor transformatie. Transformatie en ascentie van de Heilige Geest.
Deze symboliek en de onderliggende energieën zullen leidend zijn in deze krachtige geleide meditatie. In de meditatie krijg je de kans om je angsten, jaloezie, (zelf-) haat, ingesleten patronen, afhankelijkheden en meer los te laten en te transformeren naar liefde, compassie en acceptatie. Gedragen door de energie van het moment.

De meditatie vindt plaats in de Haagse duinen. We verzamelen op Goede Vrijdag 19 april om 20:00 uur bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.

Desgewenst is er gelegenheid voor en frisse duik in de Noordzee.

De kosten bedragen €10,= , gaarne ter plekke te voldoen.

Opgeven van te voren hoeft niet maar je kunt aangeven of je aanwezig zult zijn op het Facebookevent https://www.facebook.com/events/2372598349652456/

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *