Solar Eclipse Meditation

Deze meditatie wordt heel bijzonder. Ik kijk er nu al naar uit!! Ik verwacht, vanwege de speciale energie en de goede weersverwachting een grote groep (50+) hetgeen de energie nog maar zal versterken.

In één maand vinden er liefst twee eclipsen plaats. Een zons- en een maansverduistering. De eerste zonsverduistering vindt plaats op 2 juli (om 21:23) en de maansverduistering op 16 juli. Deze periode zou je kunnen omschrijven als een energetische poort. Een energetische poort die de wederopstanding van de Heilige Graal markeert. De Heilige Graal staat symbool voor het her-ontdekken van millennia-oude ervaringen en overgave aan de universele eenheid.

Tijdens de geleide medtatie zullen wij ook deze poort openen en deze energie ontvangen, De zonsverduistering is in Europa niet zichtbaar, maar als je je ermee verbindt is de energie zeer duidelijk waarneembaar.

Tijdens de maansverduistering van 16 juli zullen we deze poort ook weer netjes gezamenlijk afsluiten.

De meditatie vindt plaats in de Haagse duinen. We verzamelen op 2 juli om 21.00 uur !! bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.

De kosten bedragen €10,=

Desgewenst is er na afloop gelegenheid voor een frisse duik in de Noordzee.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *