Full Aquarius Moon Karmic Meditation

De volle maan in Aquarius draagt de energie van een nieuw begin. Een andere manier van naar dingen kijken. Net zoals het naderende Aquariustijdperk een nieuwe verfrissende wind laat waaien door de koers die wij als mensheid varen. Maar eerst moeten we het oude loslaten. Accepteren en integreren. 15 augustus is voor het Nederlandse volk ook een moment om stil te staan bij het koloniale verleden en het schonen van ons collectieve karma. We vieren de bevrijding van Indië van de bezetting van de Jappen, gevolgd door het uitroepen van de het uitroepen van de onafhankelijkheid door Indonesië  twee dagen later.

In de geleide meditatie zullen we ons individuele en collectieve karma in het licht zetten. Door dit te erkennen en te laten zijn maken we de weg vrij voor de volgende stap. Een nieuw begin.

De meditatie vindt plaats in de Haagse duinen. We verzamelen op 15 augustus om 20.00 uur bij de duinopgang de Savornin Lohmanlaan/Laan van Poot in Den Haag.

De kosten bedragen €10,=

Desgewenst is er na afloop gelegenheid voor een frisse duik in de Noordzee.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *